INTERNET PORTAL s.r.o.

#77129Zrušení předplatného

30.06.2024, před 7 měsíci

Jiří Pšenička

Měl jsem zaplacené předplatné pouze na týden, nyní mi byla strhnuta částka za měsíc.

Chtěl bych zrušit předplatné, pokud možno i s navrácením peněz.

Platba byla provedena 29.6. 2024 v 11:21. Z účtu ***.

Účet na platformě je pod přezdívkou ***. Email: ***

Sám jsem se bohužel na vašem webu nemohl dostat do položky předplatných, proto jsem tak sám předplatné nezrušil.

Přezdívka: ***, email: ***

Zrušení předplatného, pokud možno, navrácení peněz

2.7.2024 11:23, před 7 měsíci

Doporučujeme spotřebiteli smlouvu preventivně vypovědět. To lze učinit v písemné formě a zaslat na adresu sídla společnosti (INTERNET PORTAL s.r.o., Bílá - Vlčetín 44, 463 42 Hodkovice nad Mohelkou), a to doporučeně a s dodejkou, neboť díky tomu bude mít spotřebitel pro případný další spor důkaz o zaslané výpovědi. Ze stejného důvodu doporučujeme si uchovat její kopii.

Uživatel, který využil jednorázovou platbu nebo nevyužíval placené služby portálu, má právo kdykoliv ukončit svůj smluvní vztah s provozovatelem oznámením o ukončení na podpoře (ZDE: https://flirtkontakt.cz/support/add). V takovém případě provozovatel nejpozději do 3 pracovních dnů ode dne, kdy mu bylo shora uvedené ukončení účtu oznámeno, smaže účet uživatele.

Pokud nebyl spotřebitel v rámci registračního procesu společností řádně poučen o trvání závazku, způsobu jeho ukončení či o ceně, za kterou je služba poskytována, mohl by podle našeho názoru rovněž namítat, že byl společností uveden v omyl o rozhodující okolnosti. Je-li spotřebitel uveden v omyl, je jeho právní jednání neplatné.

Stížnost nyní přeřazujeme na společnost, aby se k ní mohla vyjádřit.

2.7.2024 12:18, před 7 měsíci

Dobrý den.

Uživatel si zvolil týdenní předplacené zkušební členství, které se v rámci zachování nepřetržité služby automaticky obnovuje až do jeho zrušení. Své týdenní členství si nezrušil (stačilo poslat požadavek o zrušení na podporu naší stránky), a proto se mu automaticky obnovilo a přešlo do měsíčního plného členství.
Podmínky uživatelem zvoleného tarifu jsou uvedeny ve FAQ - Často kladených otázkách, v platební bráně při realizaci samotné platby a samozřejmě v obchodních podmínkách. Bez souhlasu uživatele s podmínkama zvolené platby by platba nebyla úspěšná.

Uživatel nám na podporu nenapsal a nepožádal o zrušení opakování platby.
Na základě této stížnosti bylo předplatné - opakování platby zrušené. Stížnost považujeme za bezpředmětnou.

Ohledně vrácení platby nás uživatel může kontaktovat na podpoře naší stránky: https://flirtkontakt.cz/support/add
Zároveň podmínky vrácení platby za měsíční předplatné uživately posíláme na jeho zde uvedený registrační email.

Děkujeme.

2.8.2024 19:31, před 6 měsíci