Dne 1.7 2024 jsem si na Vaší aplikaci objednával odvoz na adresu Kodaňská 24.Nejprve mi Vaše aplikace nechtěla adresu přijmout a pak ji přehodila na adresu Kadaňská 24,čehož jsem si bohužel už nevšiml. Když přijel Váš řidič žádal jsem ho na odvoz do Kodaňské a on mi to potvrdil , když jsme vyjeli asi po 20ti když odbočil špatným směrem jsem mu opět vysvětloval ,že chci do Kodaňské ulice ve Vršovicích přes Smíchov ,on mne ale ubezpečil že trasa je správná , že centrum je ucpané a toto je nejrychlejší trasa . Když však odbočil na Troju vystoupil jsem a tázal se na řešení .Řekl že on to řešit s nikým nemůže .Mail který jsem k tomuto incidentu dostal jsem bohužel nešťastnou náhodou smazal . Nemohu zato že Vaši řidiči neumí česky a neznají ani přibližný místopis .Přesto bych rád tuto situaci s někým vyřešil .
převoz z Kálikovy 1558/3 do Kodaňské 24
Nabídka řešení záleží na dohodě s Vámi , ale odmítám platit cestu do cíle kam jsem nechtěl
Při potížích s objednáváním jízdy přes aplikaci Bolt je vhodné ihned kontaktovat zákaznickou podporu. Zákaznickou podporu společnosti Bolt Services CZ s.r.o. je možné kontaktovat prostřednictvím aplikace, a to kliknutím na sekci “Podpora” v menu a zasláním zprávy (případně e-mailem: info@bolt.eu). K rychlejší komunikaci ale doporučujeme využít podporu přímo v aplikaci.
Pokud spotřebitel zadal jízdu na určitou adresu a aplikace mu tuto cílovou destinaci potvrdila, měl být taktéž do tohoto cíle dovezen. V opačném případě je vhodné uplatnit reklamaci.