Na seznamce (u mě to byl Tinder) si Vás vyhlídne slečna asijského původu z bohaté rodiny a s těžkým dětstvím. Po seznámení pomocí zpráv kdy jsi získá Vaši důvěru Vám nabídne možnost investice z možností velkých až obrovských výdělků. I když může vypadat věrohodně a příběh dává i smysl určitě žádné peníze neinvestuje do stránky https://web.neweraiscoming.store/ a jí podobné. Zbytečně přijdete o peníze nebo se zadlužíte tak jako já.
Je potřeba to zveřejnit a ne vyřešit. Mockrát děkuji.
Před každou investicí doporučujeme spotřebiteli si pečlivě ověřit, jaké společnosti peníze svěřuje a jaké jsou konkrétní podmínky investice.
Pokud se spotřebitel domnívá, že došlo k trestnému činu, může se s případem obrátit na orgány činné v trestním řízení, např. na Policii ČR.