Dobrý den,chtěla bych si stěžovat na chování řidiče autobusu č.401 který vyjel z Orlí v 16:01. Nejen,že nebyl schopný ani slušně odpovědět na pozdravení ale byl i hrubý z důvodu toho že mi nesla provést platba kartou. Po zaplacení v hotovosti mi ani dalším cestujícím nevydal lístek.
Linka č.401 a číslo za řidičem kabiny 40- 1332.
Myslím si, že své osobní problémy by měli nechat doma! A netahat si je do práce.
Stížnost je vhodné v tomto případě směřovat přímo ke společnosti ČSAD Havířov a.s.:
- na e-mail: info-havirov@kodis.cz či
- tel. na: +420 555 440 347.
Prodávající má povinnost vydat doklad o zakoupení výrobku s povinnými náležitostmi, pouze pokud o to spotřebitel požádá. Dle § 16 odst. 1 zákona o ochraně spotřebitele má prodávající povinnost na žádost spotřebitele vydat doklad o zakoupení výrobku nebo o poskytnutí služby s uvedením data prodeje výrobku nebo poskytnutí služby, o jaký výrobek nebo o jakou službu se jedná a za jakou cenu byl výrobek prodán nebo služba poskytnuta, spolu s identifikačními údaji prodávajícího. Pokud tak neučiní, hrozí prodávajícímu pokuta za správní delikt.