STUDENT AGENCY k.s.

v řešení

29.08.2024, před 4 měsíci

Kristyna Slampova

Dobry den,
Poprve jsem vycestovala s ditetem v kocarku vlalem Regio jet a musim rict,ze se mi to hrube nevyplatilo.I kdyz na info lince jsem byla informovana o tom,ze je vse mozne a ze na deti jsou uzpusobeni, ve finale byl vse problem.V detskem kupe misto nebylo,tak jsem objednala v nejblizsim kupe,s tim,ze je to jak v CD,ale nebylo,problem byl uz s uskladnenim kocaru,nebyla sance ho dat ani v poskladanem stavu do kupe,ktere bylo uplne plne.Nemluve o tom ze standartne uspavam v kocaru a to tady nebylo mozne a kdyz jsem to pres vsechny komplikace zvladla tak mi usnul az pred Breclavi a tam nastoupila nejaka afektovana rakusanka (zamestnankyne)a zacala na me vriskat hned od dveri,ze je zakazano stat s kocarem v chodbe a ze musim okamzite pryc a samozrejme spici dite vzbudila.Jako nikdy vic cestovani s kocarem s regiojetem,jejich sluzby maminkam jsou zoufale, a neochota personalu,i ceskeho,je alarmujici.Drive to byly za me top poskytovatele,ted uz jen zoufaly pokus o dobee sluzby…

Regiojet by se mel zamyslet o svych sluzbach pro maminky, a poskytnout vetsi podporu,jiz drive se resili rodinne vozy ale evidentne 6 mist na cely vlak je podle provozovatelu dostatecne.

4.9.2024 14:53, před 4 měsíci

Není-li služba ve sjednané kvalitě poskytnuta, doporučujeme spotřebiteli, aby dle článku XIV smluvních přepravních podmínek společnosti RegioJet a.s. uplatnil reklamaci. Reklamace z přepravy cestujících a zavazadel se podávají písemně na adresu sídla dopravce: STUDENT AGENCY, Dům pánů z Lipé, Náměstí Svobody 86/17, 602 00 Brno, telefonicky na čísle: 420 539 000 146, e-mailem: reditel@regiojet.cz, nebo osobně na jakékoliv pobočce STUDENT AGENCY/RegioJet. Reklamaci lze podat do 1 roku po uskutečnění jízdy na výše uvedených kontaktech.

Podněty ke zlepšení služeb je vhodné a účelné směřovat přímo ke společnosti RegioJet a.s. To je možné učinit například prostřednictvím formuláře na webové adrese: https://regiojet.cz/sluzby/vase-podnety. Na této adrese je rovněž možné podat reklamaci.

27.11.2024 14:29, před měsícem

Nyní se čeká na vyjádření společnosti.