Albert Česká republika, s.r.o.

#78140Neuznaná reklamace

2 dny 2 hodiny

03.09.2024, před 4 měsíci

Iveta Grycová

Albert, Klapkova 26, Praha 8
Horší Albert jsme nezažila, špína, chaos, nepříjemná obsluha, co neumí ani s počítačem, pokladnou a česky taky moc nerozumí.
Už podruhé se mi stalo, že i když mám tři vyplněné kupony, dva mi odečtou a třetí se nepodaří. Pokladní se diví a tvrdí, že jsme nedala kartu.
Nesmysl, to by mi ani neprojela sleva, 20,- Kč a 5% sleva na nákup.
Peníze mi byly po 25 minutách vráceny, ale ten čas, ten pocit a přišla jsme o jednu celou kartičku. Do této prodejny již nevkročím, a budu to řešit i na sociálních sítí
Iveta Grycová, ***

Knihy dětské

Náprava

5.9.2024 14:21, před 4 měsíci

Přestože spotřebitelka označila jako subjekt stížnosti společnost IntermaxGroup AG, z jejího popisu vyplývá, že stížnost měla směřovat na společnost Albert Česká republika, s.r.o. Z toho důvodu jsme stížnost přeřadili.

Jestliže spotřebitel splní všechny podmínky pro nárok na uplatnění kuponu, je společnost povinna mu poskytnout slevu v kuponu uvedenou. V opačném případě může kupující účtenku reklamovat.

Výsledkem takové reklamace by mělo být vrácení rozdílu v ceně zaplacené navíc.

Stížnost je možné směřovat i přímo ke společnosti Albert Česká republika, s.r.o., např. prostřednictvím kontaktního formuláře, který spotřebitel nalezne na webové adrese: https://www.albert.cz/o-nas/kontakt.

Společnost Albert Česká republika, s.r.o. se rozhodla nevyužít možnosti smírného řešení sporů a nadále je ochotna komunikovat pouze prostřednictvím své infolinky. Stížnost proto uzavíráme.