A nezbytné cookies jsou mi jedno já chci vidět k čemu mají přístup .
Stále o důvod více používat Google ❤️
Možnost si zvolit a zakázat cookies.
Používání cookies není protiprávní. Unijní legislativa upravující používání cookies zavázala členské státy EU, aby do svých právních řádů zavedly povinnost provozovatele webových stránek ukládat cookies v počítači či jiném zařízení pouze po předchozím souhlasu uživatele webových stránek.
Tzv. e-Privacy směrnice vyžaduje zavedení tzv. opt-in režimu pro používání cookies, kdy uživatel webových stránek musí aktivně udělit souhlas s používáním cookies ještě před samotným uložením cookies v uživatelově počítači nebo jiném zařízení. Některé cookies lze podle e-Privacy směrnice používat i bez předchozího souhlasu uživatele (tj. v režimu opt-out) – jedná se především o tzv. session cookies, které se smažou, jakmile uživatel zavře prohlížeč. U všech cookies však musí provozovatel webových stránek splnit informační povinnost vůči uživateli.
Problematice používání cookies jsme se věnovali např. v souvislosti se sociálními sítěmi. Více informací se může spotřebitel dozvědět na https://www.dtest.cz/clanek-10774/meta-podruhe-stiznost-na-nezakonne-zpracovani-osobnich-udaju-na-facebooku-a-instagramu