Tesco Stores ČR a.s.

#78301Reklamace kupóny - věčný problém

1 měsíc 9 dnů 23 hodin

12.09.2024, před 4 měsíci

Iva Lacina

opět podávám (již několikátou) reklamaci na neplatné kupóny. Buď mi kupóny nefungovaly (např. frisco), nebo teď pro změnu mám kupóny, které už byly uplatněny, ale pořád mi v aplikaci visí a nové tam nejsou. Každá návštěva Tesco NovoPlaza, P4 je naprostá hrůza a ztracený čas. Pokaždé to musím řešit s personálem, který si ale ovšem neví rady.

Kupóny

Žádám, aby se už tato situace neopakovala a já nemusela trávit nekonečně dlouhý čas na pokladně. Požaduji vyřešení neplatných kupónů a kompenzaci alespoň v podobě slevy. K čemu takové kupony jsou? Vůbec nechápu. Akorát člověka naštvete - slušně řečeno.

20.9.2024 09:49, před 4 měsíci

V případě, že spotřebitel splňoval veškeré podmínky pro uplatnění kupónu, měla by mu být sleva také řádně poskytnuta.

Vzniklou situaci je vhodné řešit ihned na prodejně, tak jak zde spotřebitel učinil.

Stížnost je možné směřovat i přímo ke společnosti Tesco Stores ČR a.s. prostřednictvím bezplatné telefonní linky 800 222 555 anebo na e-mail: info@itesco.cz.

Stížnost nyní přeřazujeme na společnost, aby se k ní mohla vyjádřit.

22.10.2024 16:46, před 3 měsíci