poslali my upomienku ze sem nezaplatil šek č.16. Ale ten uz je zaplateny pres 2 mesiace
Dodge Charger
ked to zaplatim este ras vratite my peniaze
Pokud spotřebitel uhradil kupní cenu zboží, prodávající má povinnost zboží dodat. Nevidíme důvod k neuznání platby, jestliže ji prokazuje spotřebitel například výpisem z účtu. Pokud by podnikatel platbu přesto odmítal uznat, domníváme se, že by spotřebiteli vzniklo právo na odstoupení od smlouvy pro její podstatné porušení podnikatelem.
Nereaguje-li prodávající na e-maily, je vhodné zvolit komunikaci v písemné formě (nejlépe doporučený dopis s dodejkou). Dopis bude zaslán na adresu: De Agostini Publishing S.p.A., c/o Comdata Czech a.s., P. O. BOX 69, Černokostelecká 20, 100 00 Praha 10.