Mountfield a.s.

#78527Zaměstnanci - ***

1 měsíc 23 dnů

27.09.2024, před 4 měsíci

Michaela Hájek

Objednala jsem si infra saunu, Na kartu na jméno dědy. Který trpí Parkinsonem a nevíme kterým dnem odejde. Mimo jiné mají už jinou adresu. 15 min. Jsme přepisovali jmena a udaje s jedním zaměstnancem ***. Při zaplacení my vyjeli fakturu opět na mého dědu. Tak jsem to s vedoucím prodejny opět celé znovu přepisovala. To už byl najednou problém ale řekl, že to vyřeší. Přepsali jsme to na moji kartu. Ale pravděpodobně se na to vyprdl!
V týdnu mi přišla sms, že mám zboží na prodejně. Tak jsem volala jak je to možné, když mi řekli, aby se to nepřendavalo, at si zaplatim dopravu. A rovnou vezlo k nám.
Pani na infolince vysvětlila, ze si toho nemám všímat. A dnes mi přišla zpráva, že mi to vezou. Informativně jsem si zavolala v kolik dorazí a faktura je opět vystavena na mého dědu a na adresu, kde nikdo nebydlí prostě ***. Nehledě na to, že jsem si proto chtěla dojet sama a to mi řekli že by bylo lepší ať si objednám dopravu za 800. Jsem vytočená. A už nikdy přes prodejnu Kolín nic nechci!!! Je to banda *** Takže z toho objíždění, Hlídání a řešení. Bych požadovala alespoň tu dopravu nazpět.
A chci fakturu na své jméno! O to žádám už po několikáté.! Ne na dědu.

Faktura na mé jméno, zbytečná doprava, špatný přístup k zákazníkům

Chci fakturu na své jméno

A byla bych ráda za nějakou kompenzaci minimálně za to, že člověk si něco objedná na prodejně a má s tím milion starostí, ježdění atd. A stejně není nic jak se domlouval přes 15min s jedním a 20minut s 2. Člověkem Takže bych si představovala dopravu zdarma.

2.10.2024 09:48, před 4 měsíci

Pokud spotřebitelka zadala při objednávce své údaje, měla by být faktura vystavená na její jméno. Obecně navíc platí, že slib zavazuje. Konkrétní zaměstnanec navíc jedná jménem společnosti a při výkonu pracovní činnosti ji v podstatě zastupuje podle § 430 občanského zákoníku. Pokud tedy bylo spotřebiteli sděleno, že na faktuře bude jméno spotřebitelky, mělo by se tak také stát.

18.10.2024 08:20, před 3 měsíci

Paní Hájek se vedení naší prodejny již omluvilo za vzniklé komplikace a celá mrzutá záležitost s ní byla vyřízena.

18.10.2024 12:41, před 3 měsíci

Děkujeme společnosti za reakci.

Stížnost nyní přeřazujeme na spotřebitelku, aby mohla výše uvedené potvrdit a stížnost uzavřít.

19.11.2024 09:39, před měsícem

Spotřebitelka již nevyužila možnosti na vývoj případu reagovat. Vzhledem k výše uvedenému však uzavíráme stížnost s dosažením dohody.