Dobrý den, na internetových stránkách OBI nyní společnost nabízí promo akci pro lidi postižených povodní platnou do konce roku 2024 a to 20 % slevu na nákup. Je potřeba, se prokázat na pokladně občanským průkazem, že bydlíte v postižené oblasti. Chtěli jsme slevu využít na nákup nových interiérových dveří. Jsme z Opavy, a v opavském OBI měli jen 3 kusy,slevu jsme uplatnili podle daných pravidel bez problémů, zbytek dveří 6 kusů jsme si objednali v OBI Ostrava- Zábřeh. Při nákupu nám sleva nebyla poskytnuta, protože prý nemáme potvrzení starosty obce, že náš dům byl zatopen. Občanský průkaz nechtěli. A slevu již prý zpětně neposkytují.Toto nám bylo odepsáno emailem zákaznickým servisem OBI.
Požadujeme vyjádření OBI, proč nám sleva nebyla poskytnuta. Ostravské OBI tedy nedodrželo podmínky, které sami nabízí.
Interiérové dveře dub Amber
Vyjádření OBI, proč nám sleva nebyla poskytnuta, když jsme splnili podmínky, které požadují.
Na stránkách společnosti je uvedeno, že společnost OBI poskytuje zákazníkům zasažených povodněmi až do konce roku 2024 20% slevu na veškerý sortiment v kamenných prodejnách OBI. Sleva bude poskytnuta pouze osobám, které prokáží, že v dané oblasti bydlí. U pokladny je tedy potřeba se prokázat občanským průkazem. Slevu nelze kombinovat s jinými slevovými akcemi/kupóny a nelze ji uplatnit později.
Pokud tedy společnost v podmínkách uplatnění slevy neuvádí, že je třeba potvrzení starosty o zatopení domu, měla by být sleva zákazníkům poskytnuta již po předložení občanského průkazu.
V tomto případě se jeví jako vhodné vyzvat společnost k uvedení důvodu, proč nebyla sleva poskytnuta.