Brno, Vídeňská
Nákup:Špička maková náplň. 12,5 kč
Naúčtováno 20 ks. Takže mladá slečna u pokladny má do kapsy 237,5 kč. No neberto to stačí trocha nehorázné drzosti.
Přidejte pokladním na platu ať nemusí okrádat zákazníky. Děkuji
Nákup: 11.10.2024
16:39:54 h
Šéf ať dá pokladní 10 ran bičem ať se to neopakuje!
Spotřebitelům vždy doporučujeme, aby si účtenky kontrolovali co nejdříve po zaplacení, nejlépe ihned, aby předešli podobným problémům.
Jestliže zboží na účtence neodpovídá zakoupenému zboží, je možné službu reklamovat. V tomto případě je nejlepší reklamovat ihned. Je vhodné k reklamaci také připojit fotografie produktu, aby prodávající mohl reklamaci lépe vyřešit.
Vznikla-li na straně prodávajícího povinnost vrátit peníze, musí tak učinit stejnou formou, jakou bylo zboží zaplaceno. Jiným způsobem - např. voucherem apod. pouze po výslovném souhlasu spotřebitele.
Dobrý den, mrzí nás Vámi popsaná komplikace. Prosíme Vás o zaslání Vašeho požadavku na e-mail hotline@lidl.cz. Odpovědní kolegové s Vámi situaci dořeší. S pozdravem Tým Lidl.
Lidl: Jako omluvu za vzniklou situaci Vám zasíláme v příloze e-mailu digitální voucher v hodnotě 100 Kč.
Nebudeme reagovat
Děkujeme stranám za poskytnutá vyjádření.
Protože naše služba funguje na dobrovolnosti stran a společnost uvedla, že již nebude reagovat, jsme nuceni stížnost uzavřít bez dosažení dohody. Spotřebitel se v případě potřeby může obrátit na naši spotřebitelskou poradnu na čísle 299 149 009. Využít může rovněž mimosoudního řešení sporů při České obchodní inspekci (viz naše původní vyjádření).