Zranila jsem si nohu v prostoru samoobslužných pokladen, ošetření bylo na chirurgii v Trutnově, paní z informací nahlasila úraz na zákaznickém servisu. Odtud se mi ozvala paní s nabídkou poukazky na 1500 Kč...s tím jsem souhlasila. Nakonec to předala na oddělení pojištění, a zde mi odpověděla velmi arogantní paní LF. Napsala jsem stížnost k rukám ředitele společnosti Kaufland a znovu jsem obdržela dopis od této paní. Dá se někde podat stížnost, kde to bude posuzovat někdo kromě paní LF? Nebo ona je zástupce ředitele? Pro mě tedy zvláštní přístup i postup. Hradecká M.
Finanční nebo jiné odškodnění.Ale hlavně bez arogance.
V tomto případě by pravděpodobně mělo být možné domáhat se případné náhrady újmy u provozovatele obchodu.
Podle § 2956 platí, že vznikne-li škůdci povinnost odčinit člověku újmu na jeho přirozeném právu chráněném ustanoveními první části tohoto zákona, nahradí škodu i nemajetkovou újmu, kterou tím způsobil; jako nemajetkovou újmu odčiní i způsobené duševní útrapy.
Aby došlo k náhradě újmy na zdraví, bude muset spotřebitel prokázat mimo jiné i to, že k újmě došlo v prostorách patřících podnikateli.
Vážená zákaznice, děkujeme za Váš podnět. Dovolujeme si Vám sdělit, že podněty zákazníků společnosti Kaufland zpracovává Zákaznické centrum, na které se můžete s důvěrou obrátit na telefonním čísle 800 165 894 nebo prostřednictvím e-mailu kontakt@kaufland.cz. Zákaznické centrum, Kaufland Česká republika
dobrý den, již jsem se několikrát snažila dovolat na zákaznickou linku Kaufland, zatím marně.
Děkujeme stranám za poskytnuté vyjádření.
Jestliže není zákaznická linka dostupná, doporučujeme spotřebitelce obrátit se na společnost pomocí e-mailu.
Stížnost nyní přeřazujeme na spotřebitelku, aby mohla informovat o dalším vývoji stížnosti.