Dobrý den, již dlouhou dobu jsem neobdržela vyúčtování za body při nákupech, nemohla jsem se přihlásit, hlásí mi , že mám nesprávné číslo karty, kterou při nákupech vždy používám.Prosím o sdělení, zda je vše v pořádku a kdy mi vyúčtování přijde na mou adresu. Děkuji, Kostlánová Jiřina, ***
uvolnění zablokovaného spojení na internetové adrese, odeslání vyúčtování
V podmínkách programu Clubcard je uvedeno, že termín nejbližšího vyúčtování je dostupný na www.clubcard.cz a na zákaznické lince 800 222 555.
V případě, že člen nedostane po skončení příslušného období Clubcard poukázky, na které mu vznikl nárok, a zároveň do jednoho měsíce od předpokládaného data obdržení vyúčtování uvedeného na účtence neučiní reklamaci na bezplatné zákaznické lince, nárok na jejich získání mu zaniká.
V tomto případě je vhodné kontaktovat přímo společnost Tesco Stores ČR a.s. a požádat ji o prověření situace ohledně přihlášení k zákaznickému účtu.