Naše nová prodejna je špatně zásobovaná.Chybi čerstvé mléko 1 litr(celý týden je pouze mléko Madeta 0,5l),nedostatečný sortiment pečiva(rozpěrkané pečivo téměř žádný výběr,většina košů v 19.30 hod prázdných) a odnést si domů celé balení jemně perlivých minerálek je malým zázrakem.Prodavačky na upozornění krčí rameny a je jim to asi celkem jedno.Myslim si ,že jsou to celkem běžně dostupné potraviny,které má mít každý obchod.
Prosím o provedení kontroly a zajištění dostatečného zásobení prodejny v Mníšku pod Brdy.
Zákon prodejcům neukládá, aby všechno zboží bylo k dispozici po celou jejich otevírací dobu. Může dojít k vyprodání zásob a pokud obchodník dostupnost takového zboží nijak negarantuje, nedošlo v takovém případě k zákonnému pochybení.
Zásobování je interní záležitostí společnosti, která by však měla mít zájem na co nejširším pokrytí poptávky svých zákazníků. Spotřebitel může tuto stížnost adresovat přímo společnosti jako podnět ke zlepšení zákaznických služeb.