BAXA servis s.r.o.

v řešení

1 měsíc 25 dnů 3 hodiny

15.11.2024, před měsícem

Iveta Vybíralová

Se společností Baxa servis jsem byla dohodnuta o provedení revize zabezpečovacího zařízení. Emailem i sms jsem byla informována, že dorazí pouze jeden technik jménem XY.
Na revizi dorazili dva technici s tím, že jeden revizi vykonával a druhý "pozoroval" , zaučoval se.
Při vyúčtování služby nám byla naúčtována i práce druhého technika o kterém jsme nevěděli, že dorazí.
S částkou za druhého technika nesouhlasíme, ale společnost Baxa servis nám tuto skutečnost nechce uznat.

Vybíralová

Vyúčtování pouze za práci jednoho technika, tak jak jsme byli předem dohodnuti.

18.11.2024 16:08, před měsícem

Prodávající je povinen dle § 12 zákona o ochraně spotřebitele informovat v souladu s cenovými předpisy a přímo použitelným předpisem Evropských společenství spotřebitele o ceně prodávaných výrobků nebo poskytovaných služeb zřetelným označením výrobku cenou nebo informaci o ceně výrobků či služeb jinak vhodně zpřístupnit. Informace o ceně nesmí zejména vzbuzovat zdání, že cena je nižší, než jaká je ve skutečnosti.

Dozorovým orgánem je v této oblasti Česká obchodní inspekce, které spotřebitel může dát podnět pro porušení zákona o ochraně spotřebitele (zde: https://www.coi.cz/pro-spotrebitele/spotrebitelsky-pruvodce/podani-stiznosti-podnetu-dotazu/).

23.12.2024 09:49, před 17 dny

Nyní se čeká na vyjádření společnosti.