ČSAD Česká Lípa a.s.

v řešení

1 měsíc 12 dnů 23 hodin

03.12.2024, před měsícem

Albert Vágner

dovoluji si stěžovat na nebezpečné zastavování autobusu linky 260 mimo autobusovou zastávku. Autobus v jednom směru zastavuje přímo za kruhovým výjezdem NA PŘECHODU PRO CHODCE a na druhé straně na odstavném pruhu, který je samozřejmě nebezpečně blízko chodníku. Již několikrát se mi stalo, že jít po pravé straně chodníku mě málem stálo hlavu. Autobus zastavuje po LIDLovským krůhovým objezdem na ulici Purkyňova. Vyhazuje tam děti do nejbližších škol, já to chápu, ale je to nebezpečné pro chodce i řidiče, kteří nemusí se zastavením za kruhovým objezdem počítat.

Linka 260, ale nedivil bych se, kdyby jich bylo více.

Vytvoření autobusové zastávky pro školy nebo přestat na těchto místech zastavovat.

3.12.2024 10:52, před měsícem

Zaměstnanec dopravní společnosti jedná za společnost, která by měla mít zvýšený zájem na jeho slušném jednání se zákazníky a řádném plnění pracovních povinností. Z tohoto důvodu doporučujeme obrátit se se stížností přímo na společnost, která by měla přijmout účinná opatření k nápravě.

Společnost je možné kontaktovat např. na e-mail: info@csadcl.cz.

Nyní se čeká na vyjádření společnosti.