ŠKODA AUTO a.s.

#79867Autodům Chomutov Škoda

1 den 6 hodin

14.12.2024, před 26 dny

Jaroslav Havrila

obracím se na vás s vážnou stížností na jednání autorizovaného servisu Škoda Autodům Chomutov, který jsem jako dlouholetý zákazník navštěvoval mnoho let. Moje poslední zkušenost s tímto servisem byla však natolik negativní, že mě přimělo si na ně stěžovat.

Řešil jsem u nich opravu pojistné události, kde veškeré náklady měly být hrazeny pojišťovnou viníka nehody. Přestože na mojí straně nebyl žádný dluh, servis odmítal vydat opravené vozidlo a požadoval úhradu ode mě. Jejich přístup byl arogantní, neochotný a bez snahy situaci konstruktivně řešit. Tento přístup mě nejen rozhořčil, ale také mi způsobily značné komplikace, neboť vozidlo potřebuji každý den.

Navíc mě dlouhodobě zklamává i kvalita jejich ostatních služeb. Například jsem si nechal vyčistit interiér za částku 900 Kč, ale výsledek byl velmi špatný – vypadalo to, jako by jen utřeli prach a vyleštili okna. Tato situace jen dokresluje pokles celkové úrovně služeb, které tento servis poskytuje.

Jediné, co mohu na servis pochválit, je dodržení termínů a půjčování náhradního vozu.

Rád bych věřil, že značka Škoda stále dbá na kvalitu a spokojenost svých zákazníků.

Děkuji za pochopení a vaši odpověď.

Stížnost na Škoda Autodům Chomutov

Ideální řešení a přístup servisu zákazníkům: 1. Transparentní komunikace Servis by měl již při přijetí vozidla jasně podrobně vysvětlit, jak bude oprava probíhat, kdo ji bude hradit (zda zákazník, nebo pojišťovna), a jaké dokumenty jsou k tomu je potřeba. V případě opravy hrazené pojišťovny je klíčové, aby sám aktivně komunikoval s pojišťovnou, a nikoli přenášel tuto odpovědnost na zákazníka.
Převzetí odpovědnosti za komunikaci s pojišťovnou
Servis by měl zajistit, že veškeré záležitosti týkající se pojistného plnění (včetně krycích dopisů a potvrzení o úhradě) vyřeší přímo s pojišťovnou. Pokud dojde ke zpoždění, měl by servis informovat zákazníka, ale nikdy neměl blokovat vydání vozidla z důvodu administrativních průtahů, které zákazník nemůže ovlivnit. Zákazník by měl být na prvním místě a očekával bych více empatie a profesionality

15.12.2024 19:46, před 25 dny

Spotřebitel nás před zodpovězením stížnosti informoval, že mu společnost automobil vrátila. Stížnost proto uzavíráme s dosažením dohody.