Dopravní podnik města Brna, a.s.

#79868Nestydatost

v řešení

23 dnů 15 hodin

14.12.2024, před 24 dny

Viktorie Magdalena Masini

Měla jsem jet tramvají číslo 9 v sobotu 14.12. v 13:26. Tramvaj jsem doběhla i s miminkem v nosítku, mačkala jsem tlačítko a nic. Dveře se neotevřely, tramvaj stála dál a odjela v 13:25 a já musela čekat na další. Přišla jsem tak s dcerou o polovinu kurzu plavání, na který jsme jely. Snad se dnes řidiči bude dobře spát, když dnes tak vyběhl s maminkou, s malým miminkem v nosítku.

Tramvaj č. 9, 14.12. v 13:26

Pohrozením se tyto opakované odjezdy nevyřeší, řidiči mají být pokutováni.

19.12.2024 09:59, před 19 dny

Stížnosti směřující vůči nedodržování jízdních řádů je vhodné a účelné směřovat přímo na konkrétního dopravce prostřednictvím jeho zákaznické telefonní linky či webového formuláře.

Stížnost nebo připomínky je tak vhodné směřovat v tomto případě přímo ke společnosti Dopravní podnik města Brna, a.s. na e-mail: dpmb@dpmb.cz.

Nyní se čeká na vyjádření společnosti.