Dnes ráno jsem jela do práce 4 40 z blučina obchodní středisko a nešel vůbec autobus do Rajhradu děkuji velice pěkne tohle se nedělá mám tedka problémy v práci takže ráda bych chtěla omluvení do práce písemnou formou jestli ne tak to bude ještě horší budu si stěžovat u vedení dpmb
Tak nemůže řidič obejít zastávku do prdele
Stížnosti směřující vůči nedodržování jízdních řádů je vhodné a účelné směřovat přímo na konkrétního dopravce prostřednictvím jeho zákaznické telefonní linky či webového formuláře.
Stížnost nebo připomínky je tak vhodné směřovat v tomto případě přímo ke společnosti Dopravní podnik města Brna, a.s. na e-mail: dpmb@dpmb.cz.