BILLA, spol. s r. o.

v řešení

22 dnů 20 hodin

24.12.2024, před 23 dny

Jan Novotný

Dnes jsem si chtěl ještě v otevírací dobe ochodu Billy koupit rychle 4 kusy rohlíků. U vchodu mě zastavil pán ze security a řekl že už mě donitř nepustí, přitom bylo ještě dost času před zavírací dobou (řekl jsem mu že potřebuji pouze 4kusy rohlíků a jdu ke kase. Jeho chování poté bylo velice nepříjemné a sprosté i na ostatní zákazníky. Prosím tedy o pokárání tohoto zaměstnance security. Řekl jsem pánovi aby mi zdělil jeho jméno z pracovní kartičky, a on mi řekl že je mi do toho *** a kartičku schovak do košile. Jsem velice zklamaný z jeho chování. Prosím Vás tedy o vyřešení, popřípadě jeho postihu. Děkuji! P.S. Mám pána vyfocenřho když mi nechtěl říci své jméno ani číslo průkazu, foto mohu zaslat emailem.

Prosím o pokárání/pokutě/vyhození tohoto velice neslušného Pána!

30.12.2024 07:40, před 17 dny

Podnikatel má podle § 434 občanského zákoníku umožnit veřejnosti vstupovat s ním do právního styku v určené provozní době. Jedná se však o soukromoprávní povinnost, takže její porušení není možné sankcionovat prostřednictvím státního dohledu (např. České obchodní inspekce).

Pokud by se v daném případě jednalo o pochybení zaměstnanců podnikatele, je nutné tuto stížnost směřovat přímo na jejich nadřízené, neboť pracovník jedná za společnost, která by měla mít zájem na vhodném chování k zákazníkům a řádném plnění jejich pracovních povinností. Lze se setkat i s různými kodexy, které zaměstnavatelé vypracovávají pro své zaměstnance.

30.12.2024 07:51, před 17 dny

Vážený zákazníku,
děkujeme za Váš podnět. Dovolujeme si Vám sdělit, že všechny stížnosti zákazníků společnosti BILLA, spol. s r.o. zpracovává Infolinka, na kterou se můžete kdykoliv s důvěrou obrátit prostřednictvím e-mailu info@billa.cz nebo ve všedních dnech v čase 8:00 - 18:00 na telefonním čísle 800 153 976.

BILLA, spol. s r.o

Nyní se čeká na vyjádření spotřebitele.