FlixBus CZ s.r.o.

#80064Zakoupená jízdenka-} neplatná -} absolutně arogantní chování čety autobusu -} výsměch

v řešení

17 dnů 4 hodiny

30.12.2024, před 17 dny

Lukaš Essender

Dne 29.12. jsem zakoupil jízdenku na autobusový spoj N260 Z Bratislavy do Brna. Jízdenka přišla na můj email - klasika. Při odbavování nešla jizdenka načíst, tak jsem byl odstavený bokem na dodatečné řešení. Při dodatečném řešení opět jízdenka nešla naskenovat. Následně závozník či jak ho nazýváte, mě poprosil o jméno, které nebyla na skeneru taky uvedené ( což tedy absolutně nechápu, protože jsem měl jízdenku zaplacenou a e- jízdenku na mailu). Následně " zavoznik" řekl že ho to nezajímá, že nejsem v systému, že nemá ani kód jízdenky, tak odpovídám "jakto? Však zde je jízdenka a zde máte kód" přiblížil jsem na telefonu. - opět zkroucená *** se slovy " já se s vámi dál o tom nehodlám bavit, já vás vzít nemůžu" tak jsem mu ukázal znovu jízdenku, a i vlastní účet kde bylo jasné viditelné, že jízdenka je zaplacená,a i tak ne. Do toho přišel řidič, který byl 2x tak arogantní jak závozník se slovy že jízdenka byla stornována. Říká. To asi těžko, opět ukázka jízdenky a Odpověď řidiče? "Takových jízdenek si můžu doma ve Photoshopu udělat dalších 20ks. A začali se nehorázně smát, s dodatkem ať si vyskakuju na někoho jiného. Opět se smíchem se podíval, dívejte se tohle vše " běhá" online, tak tu z nás " nedělejte blbce. Zavřely autobus a odjeli.

Takže: pánové netušili že mluví s někým kdo dělá 17 let v dopravě což bych pochopil, ale co nechápu je DRZOST A AROGANCE autobusové čety, absurdní chování, zakončena benevolenci při vzniku problémů.

Pochopím, že z logistického hlediska ( pro dopraváky jízdních sekcí) že na Jednotlivých zastávkách vlivem grafikonu autobusy mají " pár minut" na odbavení, cestujících. Při vzniku takového problémů neexistuje "hotline" aby četa zjistila kde je problém? To mě vůbec neříkejte v případě neexistence, vzhledem k povaze nadnárodní společnosti.

Jízdenka byla v hodnotě 458kč, a mě osobně to spustilo 4 hodiny prostoje v Brně a další následky spojené opožděným příjezdem na další dění.

Nebudu zde psát "doufám že nějakým způsobem potrestáte tyto dva zaměstnance"

Vy je totiž potrestáte, a chci vidět zpětnou vazbu, to že jim to přidáte potom na osobním ohodnocením mě nezajímá. Za tuhle sprostotu aroganci ROZHODNĚ.

Jestli v přijde normální tohle chování tak prosím. Není to poprvé co se takhle vaše čety k cestujícím chovají.

Co finanční kompenzace za 4 hodinový prostoj v Brně skrz tuhle patalií? Však je to naprosto normální. Kdybych neměl jízdenku pochopím to ale takhle? .. tozeda rozhodně ne .. naposledy..

Absurdní arogance a upřímně? Flixbus u mě dost klesl.. opakovaný problém, opakované nic nedělání.

Příště už to nebudu psát sem ale rovnou na ČOI.bez pardonu.

... radši nic....

Essender

Potrestání řidiče a závozníka za jejich arogantní chování, žádná výtka ale finančně. Je to celkem" fifty fifty" za 4 hodinový prostoj v Brně kvůli neochotě a výsměchu..

Samozřejmě finanční kompenzace cca 2000kč za 4 hodinový prostoj v Brně skrz vaše zaměstnance.

6.1.2025 16:38, před 10 dny

Pokud nebyla služba řádně poskytnuta, má spotřebitel možnost uplatnit u společnosti reklamaci. Spotřebitel by v tomto případě mohl žádat vrácení peněžních prostředků, které za službu zaplatil.

Stížnost je možné směřovat i přímo ke společnosti FlixBus CZ s.r.o. prostřednictvím kontaktního formuláře, který spotřebitel nalezne na webové adrese: https://help.flixbus.com/s/contact-us?language=cs.

Nyní se čeká na vyjádření společnosti.