Prodej bot louis Vuitton s certifikátem,krabicí i pytlíkem. Kupující předmět zakoupil a poté předmět nahlásil za padělek,i když v ruce měla vše potřebné k ověření pravosti. Transakce mi byla zrušena a produkt jsem ani zpět nedostal. Nyní kupující tento produkt prodává s 200% přirážkou a stejnými dokumenty k botám. Kontaktoval jsem Vinted,ale nedokázali mi pomoc.
Boty Louis Vuitton
Vracení zboží nebo zaslání peněz.
V obchodních podmínkách společnosti je uvedeno, že ochrana kupujících poskytuje kupujícímu zásady vrácení peněz, pokud předmět výrazně neodpovídá popisu. Kupující může požádat o vrácení peněz předmět, pokud jde o padělek výrazně neodpovídající popisu.
Kupující však musí problém včas nahlásit kliknutím na tlačítko „Mám problém“ na obrazovce soukromé zprávy. Tím bude transakce pozastavena a všechny peníze za ni budou i nadále uloženy v úschově, dokud se problém nevyřeší.
Pokud během lhůty pro podání žádosti o vrácení peněz kupující prohlásí, že se jedná o padělek výrazně neodpovídající popisu, společnost záležitost prošetří, osloví obě strany sporu (kupujícího i prodávajícího) a získají informace od obou stran, aby mohla učinit objektivní rozhodnutí.
Kombinace nevrácení zboží ani nevyplacení finančních prostředků je možná pouze v případě, že existuje pádný důkaz, že se jedná o padělek výrazně neodpovídající popisu. V takovém případě společnost upozorní na tuto skutečnost prodávajícího, který bude mít 24 hodin na to, aby poskytl důkaz o pravosti předmětu. Pokud ho nemůže poskytnout nebo ho neposkytne, transakce bude zrušena a kupující nebude muset předmět vrátit prodávajícímu, aby vám byly vráceny peníze.
Pokud společnost při řešení nahlášeného sporu nepostupovala tímto způsobem, porušila tím svoje vlastní smluvní podmínky. Dle § 2913 občanského zákoníku platí, že poruší-li strana povinnost ze smlouvy, nahradí škodu z toho vzniklou druhé straně nebo i osobě, jejímuž zájmu mělo splnění ujednané povinnosti zjevně sloužit. Škoda se nahrazuje uvedením do předešlého stavu. Není-li to dobře možné, anebo žádá-li to poškozený, hradí se škoda v penězích.