Vodafone Czech Republic a.s.

#8108Klamání spotřebitele, ohledně slev na telefony

2 měsíce 3 dny

20.10.2015, před 9 lety

Vlasta Chodilova

U Vodafonu jsem stálým zákazníkem spoustu let,mé účty jsou ročně víc jak 20000 Kč.Platim 5 těl.čísel a přesto se dovim, že nemám nárok na žádnou slevu při nákupu telefonu přes eShop,protože smlouvu jsem prodlužovala na Vaší prodejně a ne na Vašem eShopu.Při prodloužení smlouvy mi byl nabídnut tarif za 1490kc měsíčně, při tomto tarifu slibuje na eshopu slevu 2000Kc,takže bych ocenila,aby to byla pravda.!

Vodafone Smart ultra 6.

Žádám slibovanou slevu 2000 kc na telefon ve vašem eshopu.

22.10.2015 09:52, před 9 lety

Pokud společnost deklaruje určitou zvláštní nabídku formou reklamy, jinak zveřejněné akce, či popisem přímo u nabízeného produktu, zboží(poskytnutí výhody či jinak formulované zvýhodněné podmínky nákupu - v daném případě poskytnutí slevy 2000,- Kč) a zákazník podmínky této inzerované zvláštní nabídky beze zbytku naplnil, pak je podnikatel povinen poskytnout spotřebiteli uvedenou slevu v souladu s nabídkou platnou v okamžiku nákupu. Učiněná nabídka nebo poskytnutá informace společnost zavazuje.

Aktuální znění zvláštní nabídky - akce společnosti Vodafone Czech Republic a.s. zveřejněné na internetových stránkách http://www.vodafone.cz/:

"Kdo nakupuje online, má pod čepicí. Objednejte si telefon spolu s jedním z Red tarifů (tzn. Red LTE, Red LTE Plus, Red LTE Premium nebo Red+) a ušetřete 2000 Kč. Slevu dostanete vždy při objednání v eShopu, ať již s doručením až k vám, nebo s vyzvednutím v prodejně.

Že již naším zákazníkem jste? Slevu 2000 Kč získáte, když současně s nákupem telefonu uzavřete smlouvu na vašem čísle, případně si ji prodloužíte (lze jen v případě, že vám končí méně než za 10 měsíců). Vyberete si, zda si ponecháte svůj současný tarif, nebo přejdete na jeden z Red tarifů. "

23.10.2015 16:52, před 9 lety

Hezké odpoledne, paní Chodilová,

informace na našich stránkách jsou správné a musím proto odmítnout, že bychom kohokoliv klamali.

Slevu na telefon můžete obdržet, pokud v tu chvíli smlouvu uzavíráte nebo prodlužujete on-line přes eShop. Je to výhoda pro ty zákazníky, kteří si vše zařídí sami on-line. Proto, pokud jste se na novém tarifu domluvila v prodejně, nemůžete následně získat slevu na telefon koupený přes eShop. Všechny informace uvádíme na http://www.vodafone.cz/telefony.

Děkuji za vaše pochopení.

Ondřej Ullmann
Péče o zákazníky

24.10.2015 13:58, před 9 lety

Vlasta Chodilova

Asi si děláte legraci, jinak si to nedovedou vysvětlit?! Co jiného si má zákazník myslet, když tedy se člověk přihlásí na Vaši internetovou samoobsluhu ( spol. Vodafone tedy ví, kdo je při hlášená osoba! ) ?
Z několika ,,ikon'' vybere zákazník tu s názvem: SPECIÁLNÍ NABÍDKY, potom: VYBRAT TELEFON NEBO TABLET, potom v nabídce TELEFONY vyplním pravdivě veškeré údaje, které jsou vyžadovány, především ten údaj, který chce znát výši mého tarifu (cca 1490 Kč) - znovu podotýkám, že napravo na ploše je vedle obrázků telefonů napsáno: PŘIHLÁŠENÝ ZÁKAZNÍK (čili spol.Vodafone znovu ví, že se jedná o stálého zákazníka!! )a po kterém se ceny zřejmě u většiny telefonů sníží o 2000 Kč a dál a dál, aż se dostanu do konečné fáze, např. Koupit a přes Českou Poštu apod. .
Informujte mě, KDE, na jaké předešlé stránce od začátku Int. Samoobsluhy, KDY a KDO mě informoval o tom, že na slevu telefonu mám nárok pouze, pokud jsem si tarif zřídil na eshopu?? Jedná se snad o dvě různé firmy??

24.10.2015 15:44, před 9 lety

Dobré odpoledne, paní Chodilová,

bez náhledu na vaše číslo nevím, jaké informace se vám ukazují a jak přesně teď máte nastavené služby.

Rád vám odpovím, pokud mi pošlete svůj dotaz i s číslem přes http://tam.je/formular.

Děkuji a přeji hezký den.

Ondřej Ullmann
Péče o zákazníky