Dobrý večer,
stála jsem na zastávce Havířov, město u Tesca (autobus č.451, odjezd 20:14), měla jsem rozsvícenou baterku jako vždycky a řidič prostě jel dál.. pak si všiml, že tam čekám, tak se snažil brzdit ale jel docela rychle, tak zastavil kousek za zastávkou a když jsem za autobusem běžela, tak odjel. Další autobus mi jede za hodinu, tak bohužel musím vzít bolt. Jsem po 12ti hodinové šichtě a tohle mě opravdu naštvalo, protože to taky není poprvé.
Navrhněte něco
Stížnosti směřující vůči nedodržování jízdních řádů je vhodné a účelné směřovat přímo na konkrétního dopravce prostřednictvím jeho zákaznické telefonní linky či webového formuláře.
Kontakty na společnost Z-Group bus a.s. nalezne spotřebitel na webové adrese: https://zgroupbus.cz/kontakty/#.