Dobrý den, jízda linkou C.2 v 15.22 (24.3.)ze Senovážné náměstí směr Papírenska-točna a zpět je vždy s tímto panem řidičem důchodového věku dobrodružná..vynechám pravidelně zpozděni 8-10minut, neplánovane zastavení na 8minut když se nedařilo nahodit motor, nebo náhlá dupnuti na brzdu a pád cestující vzadu či předčasné vjetí na přechod mezi chodce..dnes řidič přejel zastávku Papírenska (přestože nás mělo v planu na ni vystoupit víc), neboť tomu malém předcházela srážka s vozem..riziková jízda bez pružných reakci, ale hlavně mi vadilo,že jsem bez omluvy musela jet na konečnou a pak čekat zpět..chápu nouzi o řidiče a jsem velmi tolerantní, ale s tímto řidičem se bojím jezdit..
s tímto řidičem se bojím jezdit
proškolení, že je dobré na regulerní zastávce vždy zastavit
Stížnosti směřující vůči nedodržování jízdních řádů je vhodné a účelné směřovat přímo na konkrétního dopravce prostřednictvím jeho zákaznické telefonní linky či webového formuláře.
Stížnosti týkající se společnosti Dopravní podnik města České Budějovice a.s. lze podávat prostřednictvím:
- tel.: 387 719 123,
- emailu: info@dpmcb.cz anebo
- osobně na pobočce: Novohradská 738/40, České Budějovice.
Společnost Dopravní podnik města České Budějovice, a.s. se rozhodla nevyužít možnosti smírného řešení sporů prostřednictvím služby VašeStížnosti.cz. Vzhledem k tomu, že je námi poskytovaná služba založena na principu dobrovolnosti, bude stížnost uzavřena.