Mountfield a.s.

v řešení

20 dnů 3 hodiny

27.03.2025, před 20 dny

Jana Bláhová

před třemi lety jsem v prodejně Mountfield Klatovy zakoupila elektrokolo. Nečerpala jsem dosud žádné výhody-např.výhodný servis atd. Letos jsem se rozhodla, že využiju nabídku na seřízení kola včetně toho, že bych využila možnosti, že si nechám odvézt a přivézt kolo do Klatov. Bydlíme v Kolovči, což je 20 kilometrů jedna cesta. Jaké bylo moje překvapení, když mi operátorka sdělila, že podle počtu kilometrů vychází jedna cesta na 1190 Kč. Takže když bude vše v pořádku, udělá se jen servis cca za 1000 Kč a připočítám k tomu částku za dopravu a to sem a tam tzn 2X!!!, jsme už-alespon pro mě na astronomické částce. Myslím si-a nejenom já,že toto je velmi přehnané a neprofesionální, lákáte lidi na vaše výhodné ceny a akce a péče o zákazníky pak vypadá takto...
Pro mě je to další životní zkušenost, ze které se poučím...Už nikdy v Mountfieldu nic nekoupím, i svým známým to rozhodně nedoporučím a rozmluvím.
Chápu, že za svoz si musíte něco napočítat, ale také vím, že částka za zakoupené zboží u vás není malá, že pro mě to bylo dost velké vydání a čekala bych, že se o zákazníka podle toho budete starat...Protože každý dobrý obchodník ví, že spokojený zákazník se zase vrátí..já už bohužel ne a spousta mých známých také.. S pozdravem Jana Bláhová tel.***

snížit přehnanou cenu za svoz

4.4.2025 16:43, před 12 dny

Společnost nemá ze zákona povinnost popsané služby poskytnout. Situace (včetně ceny) se tedy bude řídit smlouvou, respektive obchodními podmínkami.

7.4.2025 09:22, před 9 dny

Rozladění paní Bláhové nás upřímně mrzí. Pro zákazníky pořádáme každoročně řadu servisních akcí, například v té nejpopulárnější, která probíhá vždy od začátku října do konce ledna dalšího roku (tedy v ideálním období po ukončení cyklosezony a v dostatečném časovém prostoru pro využití), je možné dokonce využít kompletní bezplatnou prohlídku výrobku s dopravou z domova do servisu a zpět za téměř symbolických 200,- Kč. Drtivá většina našich stálých zákazníků této akce, která se těší obrovské oblibě, využívá. Informujeme o ní nejen v prodejnách a servisních střediscích, ale komfortněji prostřednictvím e-mailů. Této akce mohla využít i paní Bláhová.
Samozřejmě navzdory naší snaze vycházet svým zákazníkům maximálně vstříc není finančně únosné pro nás servisní služby a dopravu poskytovat celoročně bezplatně nebo za symbolické ceny po celý rok, provoz kvalitní servisní sítě a zajišťování náhradních dílů po co nejdelší dobu je velmi nákladnou záležitostí.

10.4.2025 15:23, před 6 dny

Děkujeme společnosti za poskytnuté vyjádření.

Stížnost nyní přeřazujeme na spotřebitelku, aby mohla na vyjádření společnosti reagovat, případně stížnost uzavřít.

Nyní se čeká na vyjádření spotřebitele.