Bolt Services CZ s.r.o.

v řešení

4 dny 5 hodin

31.03.2025, před 4 dny

Zuzana Pašková

Dne 25.3.2025 jsem si objednala jízdu z letiště na ulici Plzeňská 229. Jízda byla potvrzena za 390 Kč. Nabral nás pan B., který nás zavezl na úplně jinou adresu cca 5km od místa, než jsme chtěli. Nemluvím o tom, že už po cestě to vypadalo, že s navigací pořádně neumí zacházet, nakonec i zajel a chvíli bloudil.

Po požádání, ať nás zaveze na adresu, kterou jsme měli zadanou pán odmítl, byl nepříjemný, ukazoval mi nějakou adresu v jiném jazyce, to že nás zavezl jinam ho prej nezajímá, protože dle jeho aplikace to bylo údajně správně.
Na místo řekl, že nás zaveze, když si to znova zaplatíme.

Po konfrontaci jsem volali další Bolt, který nás vyšel na dalších 110 Kč.

V příloze posílám screenshot ze zadané cesty a kde nás pán vysadil.

Prosím o prověření.

Bolt - Jízda s B.

Ráda bych část platby dostala zpět (110 Kč od pana Baktiyara) a také bych chtěla požádat o možnost hodnocení taxikáře, protože nic horšího jsem doposud nezažila a ráda bych to pánovi do recenzí napsala.

3.4.2025 14:19, před 24 hodinami

Chování zaměstnanců nepodléhá přímo právním normám. Mezilidské vztahy se řídí zejména zásadami slušnosti. Pracovník jedná za společnost, která by měla mít zájem na jeho vhodném chování, lze se tedy setkat i s různými kodexy, které zaměstnavatelé vypracovávají pro své zaměstnance. Vzhledem k výše uvedenému je vhodné se stížnostmi směřujícími pouze na chování zaměstnanců obrátit přímo na jejich nadřízené.

Zákaznickou podporu společnosti Bolt Services CZ s.r.o. je možné kontaktovat:
- prostřednictvím aplikace, a to kliknutím na sekci “Podpora” v menu a zasláním zprávy;
- e-mailem: info@bolt.eu.

Pokud spotřebitel zadal jízdu na určitou adresu a aplikace mu tuto cílovou destinaci potvrdila, měl být taktéž do tohoto cíle dovezen. V opačném případě je vhodné uplatnit reklamaci.

Nyní se čeká na vyjádření společnosti.