Zásilkovna s.r.o.

v řešení

21 dnů 19 hodin

07.04.2025, před 22 dny

Luboš Beran

Ještě donedávna jsem byl rád že existuje společnost jako zásilkovna a já nemusím jezdit na poštu. Nicméně na poště se mi nikdy nestalo že by mi ztratily zásilku. V zásilce byly technicky historické předměty jisté ceny, které byly zakaznika a já jsem teď postaven do situace kdy je musím sehnat.. dekuji pěkně

Byl bych rad kdyby se obsah nasel a byl navracen. Do prikopu z auta zrejme nevypadl.

9.4.2025 13:54, před 20 dny

Dle obchodních podmínek společnosti platí, že Zásilkovna odpovídá oprávněné osobě za škodu vzniklou v důsledku ztráty, poškození nebo úbytku obsahu zásilky v průběhu přepravy. Zásilkovna škodu nahradí, neprokáže-li, že vznik škody nemohla odvrátit.

Zásilkovna odpovídá za škodu vzniklou na zásilce, a to pouze za škodu skutečnou.

Dále je zde uvedeno, že pokud odesílatel nezvolil službu "Kompenzace Hodnoty Zásilky", odpovídá Zásilkovna za škodu vzniklou na zásilce, jejíž místem doručení je výdejní místo nebo Z-BOX, do částky 300,- Kč. Pokud odesílatel zvolil službu "Kompenzace Hodnoty Zásilky", odpovídá Zásilkovna za skutečně vzniklou škodu až do výše udané hodnoty zásilky. U zásilek, jejichž místem doručení je jiná konkrétní adresa příjemce, odpovídá Zásilkovna vždy za skutečnou škodu až do výše 10.000,- Kč.

Více informací k reklamaci u společnosti Zásilkovna s.r.o. nalezne spotřebitel zde: https://www.zasilkovna.cz/reklamace.

Stížnost je možné směřovat i přímo ke společnosti prostřednictvím kontaktního formuláře (dostupného zde: https://www.zasilkovna.cz/kontaktni-formular).

Stížnost nyní přeřazujeme na společnost, aby se k ní mohla vyjádřit.

Nepodaří-li se spor vyřešit smírnou cestou, má spotřebitel možnost obrátit se na mimosoudní řešení spotřebitelských sporů při Českém telekomunikačním úřadu. Tato služba je zpoplatněná 200 Kč (pokud se spor týká peněžitého plnění, je poplatek 4 % z této částky, avšak nejméně 200 Kč). Více informací může spotřebitel nalézt zde: https://ctu.gov.cz/resene-spory-ctu. Kontakty na Český telekomunikační úřad je možné nalézt zde: https://ctu.gov.cz/kontakt.

10.4.2025 14:53, před 19 dny

Dobrý den, pane Berane, je nám líto, že jste se dostal do takové situace. Obraťte se prosím na náš tým reklamací (https://www.zasilkovna.cz/reklamace). Kolegové udělají maximum pro to, aby vaši zásilku dohledali. Nikola, tým Zásilkovny

Nyní se čeká na vyjádření spotřebitele.