Dnes zakoupená Budapešťká pomazánka baleno 20.4.2025, spotřeba do 22.4.2025 je zkažená - zkvašená. Nedá se jíst.
viz přiložený obrázek
Vrátit peníze ... 26,40Kč
Jestliže zakoupená věc nemá očekávané vlastnosti, je třeba ji reklamovat u prodávajícího. Spotřebitel by v tomto případě měl nárok na dodání nové věci bez vad, a nebylo-li by to možné, má nárok na odstoupení od smlouvy. K uplatnění reklamace není potřeba předložit doklad o zaplacení. Je však ale nutné prokázat, že zboží bylo zakoupeno u prodávajícího (například výpisem z účtu atd.).
Vážený pane Heide, děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a omlouváme se za vzniklé potíže s výrobkem. Pro vyřízení Vaší stížnosti Vás prosíme, abyste se obrátil na naši zákaznickou podporu na e-mailové adrese info@globus.cz. Do zprávy prosím uveďte popis problému a informaci, zda jste členem Můj Globus.
Děkujeme za pochopení a spolupráci.
Váš Globus