Velmi špatná zkušenost s touto firmou. Balík vyzvedli 10.12. místo 9.12. jak bylo objednáno. Kvůli tomu jsem musel změnit doručovací adresu pod podmínkou, že bude dodáno následující den, což prý není problém. Od té doby stále čekám... Když zavolám, napíši, tak se věc stále řeší. Opravdu tuhle firmu nedoporučuji k zasílání balíků !
zasilka 1512070141
doručení balíku do 22.12. byl odeslán 10.12 včetně vrácení poplatku, nebo náhrada škody 1009Kč
Dle Všeobecných obchodních podmínek společnosti Chytrýbalík s.r.o. (dále jen "VOP") probíhá doručení vnitrostátní zásilky obvykle do následujícího pracovního dne, tento čas však není garantovaný, jedná se o orientační čas doručení zásilky. Toto však ale neznamená, že by se strany nemohly v zasilatelské smlouvě domluvit jinak. Bude tedy záležet, zda byl čas doručení sjednán nebo ne. Pokud čas doručení sjednán byl, a služba nebyla ve sjednaném čase poskytnuta, mohl by se spotřebitel domáhat vrácení peněžních prostředků, které byly uhrazeny za tuto službu.
Jedna-li příkazce skutečně jako spotřebitel, má právo domáhat se náhrady škody, a to i přestože to VOP v určitých případech vylučují, neboť dle § 2898 občanského zákoníku se nepřihlíží k ujednáním, které předem vylučují nebo omezují právo slabší strany na náhradu jakékoli újmy.