Vážení,chtěla bych se zeptat,proč mně nebyla v prosinci poskytnuta narozeninová sleva. Děkuji za odpověď.
Eva Kryštofová
Pošlete odpověď na mail.
Služba VašeStížnosti.cz slouží k řešení spotřebitelských právních sporů. Vzhledem k tomu, že v tomto případě se nejedná o probíhající spor mezi subjekty, nýbrž pouze dotaz spotřebitelky ve vztahu ke společnosti doporučujeme obrátit se v dané věci přímo na zákaznickou linku společnosti.
Společnost si může stanovit podmínky pro využití nějaké akce (narozeninová sleva). S těmito podmínkami musí být zákazník seznámen. Podnikatel pak musí jednat v souladu s podmínkami prezentované akce.
Linka pro zákazníky: 800 153 976 (v provozu je v pracovní dny od 9.00 do 16.30 h.) E-mail: info@billa.cz