Dobrý den, dne 29.1.2016 jsem zakoupil Voda po holení Christian Dior Fahrenheit 100ml M v internetovém obchodě https://www.parfemy-elnino.cz/ Když jsem včera výrobek použil jsem byl zděšen pálivosti na tváří a žádnou vůni jsem neshledal.Nevím jak v takévéto situaci postupovat ale byl bych Vám plně nápomocen kdyby jste takovémuto podvodnictví zabránili.Společnost mi dnes napsala že jim výrobek mohu poslat zpět na posouzení ale to bych dal padělaný výrobek z ruky a možná i s nejistým výsledkem reklamace,když už si dovolí prodávat padělky. Děkuji Parchanski
voda po holení
Aby firma nepodváděla a zdržela se takových praktik
Nabízení nebo prodej výrobků porušujících některá práva duševního vlastnictví se považuje za klamavou obchodní praktiku. V případě, že je dodán padělek, lze uplatnit rozpor s kupní smlouvou nebo odstoupit z důvodu neodpovídající jakosti při převzetí.
Dozor v této oblasti vykonává Česká obchodní inspekce a celní správa, které spotřebitelka může podat podnět.
Komentář: Tak po vrácení výrobku jsem obdržel peníze zpět. Proto považuji celou záležitost vyřešenou.