E-AGEO.cz s.r.o.

#9714Neupozorneni na blizici se expiraci

1 měsíc 16 dnů 21 hodin

12.02.2016, před 9 lety

Diana Svobodova

Dnes mi prislo zbozi z internetoveho obchodu ageo.cz, ktery se ohani super cenami a vyrazne levnejsimi, nez v kamennych obchodech. Soucasti objednavky byly take detske ovocne prikrmy. Zbozi mi prislo dnes tj 12.2.2016. Na dvou prikrmech je expirace 17.2.16 a na druhe 25.2.16. Beru to jako klamani zakaznika. Pri koupi nebylo nikde uvedeno, ze se jedna o tak kratkou trvanlivost. Cena byla levnejsi, nez v beznem obchode, ale zase ne o tolik. Kdyz firma navic prezentuje nejlepsimi cenami, neshledala jsem na tom nic divneho. Jelikoz jsem mela akcni kod na dopravu zdarma, tak jsem byla rada, ze nemusim nikam ven a hezky si to necham dovezt. Kdyz jsem tam psala, tak mi napsali neco v tom smyslu, ze zbozi bylo vyrazne zlevneno a navic jsem neplatila dopravu, tak at jsem vubec rada a nemam si co stezovat. Takze pokud bych dopravu platila tak dostani zbozi s delsi trvanlivosti? To je vrchol! Kod mi prisel diky ermailum, takze prisel dalsim tisicum lidi. Zaplatili si reklamu, aby nalakali co nejvice zakazniku a pak se takto predvedou. Asi s tim nic nejde delat, ale chtela jsem upozornit na tyto praktiky. Zbozi, ktere jsem tam zakoupila uz dnes v prodeji nemeli. Asi potrebovali tech nekolik kusu rychle nekomu udat. S pozdravem Svobodova

Detsky ovocny prikrm Sunarek a Hamanek bio baby

Zamerit se na tento obchod, aby radne oznacovali zbozi s blizici se expiraci a nerozlisovali zakazniky podle toho jestli maji nejaky slevovy kod a vyhody.. Nechci zbozi vracet nemam smysl chodit kvuli tomu na postu. Dcerka se na presnidavky tesila. Jedna se o princip a jednani se zakaznikem.

23.2.2016 16:17, před 9 lety

Podle čl. 14 odst. 1 písm. a) NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) č. 1169/2011 ze dne 25. října 2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům, není obchodník povinen před uzavřením kupní smlouvy uvádět datum minimální trvanlivosti nebo datum použitelnosti potravin. Tento údaj musí být k dispozici teprve v okamžiku doručení.

Pokud by však v době doručení bylo zboží s již prošlým datem minimální trvanlivosti, je možné jej reklamovat a požadovat nápravu, neboť zakoupené zboží při převzetí nebylo v souladu s kupní smlouvou.

25.2.2016 11:34, před 9 lety

Informace, že zákazníci s promo kódem dostávají jiné produkty než ostatní, nebo že produkty jsou levné proto, že se blíží jejich expirace není pravdivá. Nejen, že veškeré produkty jsou přímo od výrobců, navíc většina drogerie a kosmetiky má spotřebu až od chvíle kdy je spotřebitelem otevřen obal. Každopádně naše politika je, že zákazník může vždy vrátit jakýkoliv produkt.

V tomto konkrétním případě jsme nabídli nejen vrácení plné částky za produkty a také navíc jejich dopravu zpět k nám na naše náklady s tím, že toto zboží přepravní služba vyzvedne přímo u zákaznice. V tu chvíli nás zákaznice informovala, že tyto produkty nám nevrátí, protože jsou již spotřebované. Informaci o spotřebování produktů jsme obdrželi během několika hodin od prvního mailu zákaznice.

29.3.2016 08:59, před 9 lety

Žádáme spotřebitelku o potvrzení výše uvedeného a o případné uzavření stížnosti.